LelyMedia

Laat uw film werkelijkheid worden. Een film begint met een aanleiding. De aanleiding kan een project of bijeenkomst zijn, maar natuurlijk ook wat anders! Hieruit kan een idee opgezet worden voor een film. LelyMedia komt graag bij u langs om over uw aanleiding te praten, zodat een idee opgezet kan worden.

LelyMedia maakt films voor artiesten, bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Het karakter van de producties lopen uiteen van documentaires tot compilaties van optredens.

Neem contact op met Rogier Pelgrim via 06 55558735 of rogierpelgrim@lelymedia.nl voor een vrijblijvende offerte

Uw idee

LelyMedia is flexibel inzetbaar, maatschappelijk betrokken en bevlogen in uw filmidee tot een succes te brengen. LelyMedia staat open voor innovatie en verbetering. Het filmpje is af als uw wensen zijn vervuld. Daarom worden altijd momenten ingepland voor tussentijds overleg. U kunt contact opnemen met Rogier Pelgrim. Wij kijken er naar uit om aan de slag te gaan!

Graag schrijven wij voor u een vrijblijvende offerte. Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Hierbij maken wij afspraken over de te produceren film. U maakt uw wensen duidelijk. Een offerte volgt, waarna bij goedkeuring de filmproductie start.

Werkwijze

1. Pré-productie: De productie start met vastleggen van draaidagen en wat daar voor nodig is. 
2. Productie: Hier vindt het daadwerkelijk opnemen van de film plaats. Bij voorkeur is er ook een contactpersoon vanuit de opdrachtgevever aanwezig.
3 .Post-productie: De draaidagen zijn geweest en de film kan gemonteerd worden. Hierbij wordt ook naar wens muziek, vormgeving en animatie toegevoegd. Hierna volgt een moment voor feedback. U kan aangeven of er nog wijzigingen moeten komen in de film. 
4 .Oplevering: De film is af! De film wordt uitgeleverd als bestand, via YouTube en/of DVD. Als u een DVD wenst verzorgen wij ook het ontwerp van het DVD-hoesje.